Koop zonnepaneel – 6 tips om uw zonne-energiesysteem te kopen en te maximaliseren

Koop zonnepaneel – 6 tips om uw zonne-energiesysteem te kopen en te maximaliseren

 

Het hebben van een eigen zonne-energiesysteem voor thuis kan tegenwoordig een behoorlijk voordeel zijn. Zonnesystemen (ook wel fotovoltaïsche of PV-systemen genoemd) kunnen u bescherming bieden tegen fluctuerende en constant stijgende energieprijzen. PV-systemen kunnen ook uw totale elektriciteitsrekening aanzienlijk verlagen en moeten we de enorme voordelen voor het milieu vermelden?

Geïnteresseerd in het opzetten van uw eigen PV-systeem thuis? Voordat u apparaten met zonnepanelen (ook wel fotovoltaïsche of PV-panelen) en apparatuur koopt, moet u rekening houden met de volgende zes (6) belangrijke tips:

Tip nr. 1: Doe een energie-audit op uw huis

Het loont de moeite om te weten hoeveel stroom uw huis verbruikt. Dit zal u helpen het type PV-systeem te bepalen dat zou werken om aan uw huishoudelijke stroombehoeften te voldoen. Klik hier voor meer informatie over het uitvoeren van een uitgebreide energie-audit van uw huis.

Tip nr. 2: Overweeg om uw huis energiezuiniger te maken

Denk er ook aan om uw eigen huis energiezuinig te maken. Dit omvat het gebruik van energiebesparende apparaten, het vervangen van gloeilampen door CFL’s, het repareren van luchtlekken en het verbeteren van de isolatie om airconditioning- en verwarmingskosten te minimaliseren.

Tip nr. 3: Winkel en vergelijk leveranciers

U kunt honderden euro’s besparen wanneer u componenten van Zonnepanelen kopen koopt door te shoppen en leveranciers te vergelijken. Het internet is een goed hulpmiddel om u op weg te helpen.

Tip nr. 4: Ken het type zonnepanelen dat bij u past

De twee meest gebruikte soorten zonnepanelen of PV-panelen zijn monokristallijne panelen en polykristallijne panelen. De eerste is duurder, maar heeft de hoogste conversie-efficiëntie van zonlicht naar elektriciteit. De laatste is goedkoper maar iets minder efficiënt. Degenen met ruimtebeperkingen kunnen voor de eerste gaan, terwijl de laatste budgetvriendelijker is.

Tip nr. 5: Stimulansen van de overheid en de staat helpen de kosten te verlagen

Zowel de federale als de deelstaatregeringen promoten actief zonne-energietechnologie. Er zijn veel premies beschikbaar wanneer u zonnepanelensystemen koopt. Het Department of State Incentives for Renewables and Efficiency of DESIRE kan u helpen bij het vinden van beschikbare lokale, staats- en overheidsstimulansen.

Tip nr. 6: Controleer op certificering en garanties

Zorg ervoor dat u bij gecertificeerde leveranciers koopt. Dit is nodig als u aanspraak wilt maken op kortingen en incentives op PV-systemen en andere soorten hernieuwbare energiealternatieven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top